Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş program ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan pek çOkay malzeme ve hizmet ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Ardından prefabrik ev fiyatları ile oldukça uygun bir şekilde satın alınmasını sağladı.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer prefabrik ev nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çOkay daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m prefabrik ev fiyatları ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern-day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer prefabrik ev fiyatları unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih prefabrik ev fiyatları edilebilir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar prefabrik ev fiyatları hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page